Dunapataj adott otthont a Bárány Napnak – A Bévárdi major kiváló bárányát főzte, sütötte a Tanya Bisztró HokedliStúdió Live 2019/06 Kollár Gyula HokedliStúdió Live 2019/31 A Pataji pacal – Bévárdi Pál és Kollár Gyula Nálunk járt a TV2 – ÍGY KÉSZÜL AZ ORSZÁG LEGJOBBNAK VÉLT PACALPÖRKÖLTJE Kalocsai vs. szegedi fűszerpaprika: Most kiderül melyik a jobb! Itthon vagy! Szelidi-tó és a Pataji Pacal (17.perctől) Töltött báránycomb a Húsvéti lakoma a Bévárdi tanyán (23:30-tól) Kalocsa és környéke a Poggyász adásában 20:35-től a Tanya Bisztró! Így készül a tökéletes húsvéti menü: Káposztás bárány és sonkaleves Bárány napok 2022, „Ízletes és fenntartható” (4:45-től a Bévárdi major és a Tanya Bisztró) A magyarok téli ételei közül az egyik legmegosztóbb került most terítékre (a fehér tányérokban), ahogy ez a Tanya Bisztróban készül. Új rekord: 15 perc alatt több mint másfél kiló pacalt evett meg egy férfi